Wij wassen je ramen met eigen hoogwerker tot 9 verdiepingen hoog

Sinds 1962

Nood aan betrouwbare glazenwassers die zich niet laten tegenhouden door hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen? Met onze eigen compacte hoogwerker gaan we probleemloos acht à negen verdiepingen hoog. Wanneer nodig schakelen we touwen en alpinetechnieken in. In elk geval mag je voor je appartementsgebouw, kantoor of bedrijfsgebouw rekenen op streeploze en perfect gekuiste ramen.

Welke opdrachten aan ons toevertrouwen?

Waar andere glazenwassers stoppen, gaan wij verder. We spreken dan over hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen. Ook voor het type opdrachten munten we uit in flexibiliteit.

We beschikken over een eigen compacte hoogwerker die zich perfect thuis voelt in een stedelijke omgeving. Met een minimum aan ruimtebeslag (slechts twee parkeerplaatsen) haalt deze hoogwerker probleemloos een hoogte van acht à negen verdiepingen. De reikwijdte in de breedte gaat zelfs tot negentien meter.

  • Zoek je een glazenwasserij die langskomt voor de ramen van enkele appartementen of een heel appartementencomplex?
  • Moeten er op het gebouw ook grote lichtkoepels of lichtstraten worden schoongemaakt?
  • Beschik je over een kantoorgebouw of bedrijf met veel glaspartijen of gevelpanelen?

Elke opdracht – eenvoudig of complex – klaren we met oog voor perfectionisme.

IMG_2913

Hoe poetsen wij je ramen of grote glaspartijen?

  • In vele gevallen gaan wij aan de slag volgens de traditionele beproefde methode. Gewapend met water en reinigingsmiddelen maken onze glazenwassers je ramen en glaspartijen streeploos proper met spons en aftrekker. We gebruiken alleen milieuvriendelijke producten.
  • In specifieke gevallen behoort een osmosereiniging tot de opties. Deze nieuwe methode heeft het voordeel dat de ramen langer proper blijven. Bij deze techniek komen geen reinigingsmiddelen aan te pas. Ontdek hier alle info over osmosereiniging.

Waarom ons kiezen voor het poetsen van je ramen en glaspartijen?

  • Wij zijn mannen van ons woord. Na elke wasbeurt weet je meteen wanneer we – volgens de afgesproken frequentie – de volgende keer Deze datum staat vermeld op de afgeleverde werkbon.
  • Elke opdracht wijzen we bij voorkeur toe aan een vaste glazenwasser of een vast team. Dit worden jou vertrouwde gezichten.
  • Dankzij onze eigen hoogwerker met een reikwijdte tot negen verdiepingen hoog en negentien meter breed, kunnen wij vrijwel elk project aan. Deze compacte hoogwerker neemt amper twee parkeerplaatsen in beslag.
  • Onze totaalservice omvat het wassen van ramen en glaspartijen aan de binnen- en buitenkant. Daarbij wassen we ook de raamomlijsting en de vensterbanken zonder meerprijs. Dit zit standaard vervat in onze offertes.
  • Onze ervaren en gecertificeerde glazenwassers nemen met niets minder genoegen dan een vlekvrij en streeploos eindresultaat. Niemand is evenwel perfect. Merk je op de dag van de wasbeurt een probleem op? Contacteer ons meteen, wij komen zo snel mogelijk opnieuw langs om het op te lossen.

IMG_2947

Een prijs weten om bij de ramen of glaspartijen te wassen? Nodig ons uit voor een plaatsbezoek. Wij maken vrijblijvend een offerte op maat.