Wij laten de buitenkant van je woning of kantoorgebouw opnieuw stralen

Schakel Mercator Cleaning in voor het vakkundig reinigen van je gevel, dak, oprit, terras, tuinmeubels, houten tuingebouwen, zonneschermen,… Wij reinigen alles buiten, zonder enig risico op beschadiging. Hiervoor maken we gebruik van een nieuwe reinigingstechnologie met water tot 140°C. Afhankelijk van de specifieke ondergrond en het type van vervuiling varieert de druk van het warme water van 10 tot 250 bar. Na het reinigen brengen we een onzichtbare beschermende nanocoating aan.

 

Mercator Cleaning Glazenwasserij & buitenreiniging
Mercator Cleaning Glazenwasserij & buitenreiniging
Mercator Cleaning Glazenwasserij & buitenreiniging
Mercator Cleaning Glazenwasserij & buitenreiniging
Mercator Cleaning Glazenwasserij & buitenreiniging

Wat reinigen we buiten?

Onze nieuwe reinigingstechniek is geschikt voor het veilig reinigen en ontmossen van alle denkbare buitenoppervlaktes. De druk en de temperatuur van het water worden op maat van de ondergrond afgesteld, zodat er geen enkel risico op beschadiging bestaat. Dat geldt ook voor zachtere materialen zoals hout of zachte zandsteen.

Wij reinigen:

  • Gevels in baksteen, beton, hout, industriële gevelelementen en zelfs crepie
  • Daken, zowel dakpannen als leien. Tijdens het reinigen ontmossen we ook het dak.
  • Opritten, parkings en tuinpaden met elke mogelijk type van verharding. Ook vastklevende kauwgum wordt eenvoudig verwijderd.
  • Terrassen in natuursteen, hout,…
  • Houten tuingebouwen zoals carports, tuinbergingen, poolhouses,…
  • Houten tuintafels, tuinstoelen,…
  • Textiele zonnewering

Wij laten het volledige buitenaanzicht van je woning of kantoorgebouw opnieuw helemaal stralen.

Hoe werkt onze nieuwe reinigingstechniek?

Onze nieuwe reinigingstechniek gebruikt water op hoge temperatuur (tot 140°C) om zelfs de meest hardnekkige vuil- en roetdeeltjes los te weken. Tegelijkertijd worden moslagen of hardnekkige groenaanslag gedood en verwijderd. Het water wordt daarbij onder lage druk (variërend van 10 tot 250 bar) op het oppervlak gespoten. Voor opritten gebruiken we een bijzondere reinigingsborstel om opspattend vuil te vermijden.

De druk en temperatuur stellen we af op maat van de vervuiling en de ondergrond. Zo blijft de ondergrond steeds gevrijwaard van beschadiging. Door de lage druk loop je geen enkel risico op schade of waterinsijpeling onder je dak. Ook moeilijk bereikbare plaatsen of reinigen op grote hoogte vormt met deze techniek geen enkel probleem. Deze reinigingstechniek is 100% milieuvriendelijk. Er wordt uitsluitend water gebruikt, zonder chemicaliën.

Waarom is extra bescherming aangewezen na de reinigingsbeurt?

Na het reinigen van het buitenoppervlak brengen we een beschermende nanocoating aan. Deze nanocoating is volledig onzichtbaar. De visuele textuur van de ondergrond blijft volledig behouden.

Deze nanocoating maakt het buitenoppervlak waterafstotend waardoor mossen, groenaanslag en vuildeeltjes zich veel moeilijker kunnen hechten in de poriën.

We gebruiken verschillende soorten nanocoating, afhankelijk van de ondergrond (steen en beton, hout of textiel).

Dit milieuvriendelijk product beschermt hout en textiel voor een periode van vijf jaar. Voor steen en beton mag je rekenen op een beschermingsperiode tot tien jaar.

Mercator Cleaning Glazenwasserij & buitenreiniging